Εκλογές ,7/9/2012

Γράφτηκε από τον/την Κώστας Κωστούλας.

          Έγιναν στις 7 Σεπτέμβρη 2012 οι επαναληπτικές αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ στο Σύλλογο ύστερα από την αδυναμία εξεύρεσης υποψηφίων κατά την πρώτη γενική συνέλευση. Τη διαδικασία διεύθυναν τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής που εξελέγησαν κατά την προηγούμενη συνέλευση, ο Μπάμπης Αντωνίου και ο Γιώργος Κυριάκης.
Στην αρχή ο απερχόμενος Πρόεδρος Τρύφωνας Κούκιος ζήτησε να διαβάσει επιστολή, την οποία και διάβασε,και αναφερόταν μεταξύ άλλων σε σχόλια που είχαν γίνει για τα πεπραγμένα του Συλλόγου τα οποία σχόλια δημιούργησαν αρνητική ψυχολογία στα μέλη του Συλλόγου και είχαν σα συνέπεια την απροθυμία τους να θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα.

          Κατά τη διάρκεια υποβολής υποψηφιοτήτων κατατέθηκε επιφύλαξη κατά πόσον είναι σύννομη η υποψηφιότητα της Βάσως Σίψα επειδή είναι μέλος του συμβουλίου του Δημοτικού Διαμερίσματος και υπεύθυνη για τη λειτουργία του καταστήματος το οποίο είναι ιδιοκτησία του Συλλόγου, δηλαδή θα υπάρχουν στο πρόσωπό της ιδιότητες που δε θα είναι συμβατές. Τελικά η συνέλευση αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και συνεχίστηκε η διαδικασία.

 Εξελέγησαν για το Δ.Σ οι:

Τρύφων Κούκιος, Φώτης Αντωνίου, Τρύφων Δερνίκας (απο το απερχόμενο Δ.Σ)και Βάσω Σίψα, Ντίνα Σίψα, Ανδρέας Κατέλλης, Αλέκα Μητράκου

Το νέο Δ.Σ σε συνεδρίασή του αποφάσισε να σχηματισθεί σε σώμα ως εξής.

Πρόεδρος. Τρύφων Δερνίκας

Αντιπρόεδρος. Τρύφων Κούκιος  

Γραμματέας. Ντίνα Σίψα

Ταμίας.Ανδρέας Κατέλλης

Μέλη: Βάσω Σίψα, Αλέκα Μητράκου, Φώτης Αντωνίου

Ευχές στο νεο Δ.Σ για καλή δουλειά 

 

Login