Ενέργειες του Συλλόγου για το χωριό μας

Γράφτηκε από τον/την Κώστας Κωστούλας on .

 

          Ο Σύλλογός μας έστειλε νέα επιστολή στο Δήμο Σπερχειάδας και στην Τεχνική Εταιρεία του έργου «Θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο» στα Πουγκάκια.

          1. Επεσήμανε εκ νέου τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η αλλαγή της ροής του ποταμού Ρουστιανίτη, εξαιτίας του δρόμου πρόσβασης προς το έργο που έχει κατασκευάσει η εν λόγω εταιρεία στη θέση Πουγκάκια.

          2. Ζήτησε να φροντίσει η εταιρεία την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς με ασφαλή τεχνικά μέσα προς αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών για το χωριό μας.

          3. Ζήτησε από το Δήμο Σπερχειάδας να επισπεύσει τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται από τη σύμβαση, ώστε η εταιρεία να προβεί σε άμεση αποκατάσταση του έργου και να ορίσει επιβλέποντα μηχανικό

για την επιτυχή περαίωση των εργασιών ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του χωριού μας. Σε πρόσφατη επικοινωνία ο Αντιδήμαρχος κ. Σπανός ενημέρωσε την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σ. Αντωνίου ότι ο Δήμος έχει συμπεριλάβει στη σύμβασή του με την εταιρεία το εύλογο και δίκαιο αίτημα του Συλλόγου μας.  Αναμένουμε να δούμε την αποκατάσταση των ζημιών προς όφελος του χωριού μας

 

Login