Ποδηλατώντας στα χωριά της δυτικής Φθιώτιδας

Οι "Ποδηλάτες Λαμίας" σε συνεργασία με τους "Ποδηλάτες Ν. Ιωνίας Αττικής" το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013 και Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 διοργανώνουμε Διήμερη Εκδρομή ποδηλατώντας στα πανέμορφα χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Αρχικά: Θα συναντηθούμε οι συμμετέχοντες ποδηλάτες μαζί με τα ποδηλατά μας στις 12:00 μ.μ., στην αρχή του ποδηλατόδρομου (οδός Φραντζή & Ελευθερίας) όπου θα μεταφερθούμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με πούλμαν οι ίδιοι και τα ποδήλατα με φορτηγό (με κατάλληλη τοποθέτηση ώστε να μη χτυπηθούν) στο ΓΑΡΔΙΚΙ.

Το Σάββατο το απόγευμα (με ώρα αναχώρησης ύστερα από συννενόηση) θα γίνει η διαδρομή των 26 χιλιομέτρων περίπου Γαρδίκι - Πλάτανος - Κυριακοχώρι - Αργύρια.

Το Σάββατο το βράδυ, στο χωριο Αργύρια (όπου είναι το τέλος της Σαββατιάτικης διαδρομής), θα ακολουθήσει φαγητό και διανυκτέρευση στο σχολείο του χωριού. Άρα το μόνο που χρειάζόμαστε είναι sleeping bags, τα οποια το πουλμαν θα μεταφέρει ήδη στο χώρο.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Θα γίνει η διαδρομή των 40 χιλιομέτρων περίπου, με "ανάλογες" στάσεις: Κολοκυθιά - Μάρμαρα - Περιβολι - Νικολίτσι - Κυριακοχώρι - Πλάτανος - Γαρδίκι.

Από το Γαρδίκι θα γίνει η μεταφορά των ποδηλάτων και των ποδηλατών στη Λαμία.

Δείτε ολόκληρη την διαδρομή εδώ:  http://ridewithgps.com/routes/2567157


Οι διαδρομές περιέχουν δρόμους σε άσφαλτο και δασικούς δρόμους, καθώς επίσης περιλαμβάνονται αρκετές ανηφόρες οπότε απευθύνεται σε έμπειρους ποδηλάτες. Ενδεχομένως να γίνουν μικροαλλαγές στην παραπάνω διαδρομή.

Ενημερώστε έγκαιρα για την συμμετοχή σας καθώς και τι εξοπλισμό διαθέτετε από sleeping bags.

Το πιο πιθανό είναι να διαθέτουν και οι ποδηλατικές ομάδες κάποιον extra εξοπλισμό για όσους δεν έχουν.

Συντονιστές:
Καλύβα Κατερίνα, από τους Ποδηλάτες Λαμίας
Βαγγέλης Λαγιος, από τους Ποδηλάτες Ν.Ιωνίας
Γιάννης Κατσίκας, περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Κατερίνα Καλύβα: 6984475869

Login